Rondreizen Kenia

Een rondreis door Kenia is de mogelijkheid om het land Kenia te ontdekken. Door de grote verscheidenheid in landschap en natuur komt u in ieder gebied voor verrasingen te staan.

In het zuiden ligt de de hoogste berg van Kenia ,de Kilimanjaro. In het westen ligt het gigantische meer, Lake Nakuru. Het Noorden is wat woester en ontdekt u Mount Kenya en in het oosten vind u de groene kustlijn met haar parelwitte stranden.Door deze variatie is er veel te zien en te beleven tijdens een rondreis Kenia. Hieronder vind u enkele rondreis mogelijkheden om een reis door Kenia te ondernemen. In het linkermenu vind u enkele Kenia aanbiedingen en aanraders.

Groepsreizen Kenia
Een Groepsreis Kenia is de ultieme belevenis om één te worden met de natuur.U reist per groep langs de meest indrukwekkende bezienswaardigheden en komt oog in oog te staan met wilde dieren. U overnacht in lodges of in luxe tentenkampen midden in de natuur. Een groepsreis Kenia brengt u in extase.
Groepsreizen Kenia aanbod

Rondreis/Strandvakantie Kenia combinatie
Wat is er heerlijker om eerst een rondreis door Kenia te maken met een heerlijk strandverblijf van een aantal dagen als afsluiter. Lekker nagenieten van uw rondreis, cocktailtje erbij, foto’s bekijken aan de rand van het zwembad, kortom even alle indrukken verwerken. Bekijk de rondreis in combinatie met een strandvakantie mogelijkheden maar eens. U zult vast geinspireerd worden door ons aanbod.
Rondreis strandvakanties Kenia

Kenia zelf samenstellen – bouwstenen
Bouwstenen zijn korte individuele Kenia reizen van meestal drie of vier dagen. Door bouwstenen te combineren kun je je eigen individuele Kenia reis samenstellen. Ook kun je een van onze individuele Kenia rondreizen uitkiezen. Wij hebben daar optimale combinaties gemaakt van de verschillende bouwstenen.
Kenia bouw je eigen reis

Kenia Individueel
Wilt u rondreizen door Kenia, maar niet in een groep? Met zn tweeen of met vrienden? Dan zijn de individuele rondreizen die wij aanbieden echt iets voor u. Wij bieden een aantal topreizen met de mooiste opties. Eerst rondreizen, The big five spotten en dan nagenieten aan de rand van het zwembad of liggend op het strand? Bekijk de individuele Kenia reis mogelijkheden
Individuele reizen Kenia

Kenia reizen met kinderen
Kenia is een prima land om met kinderen te bereizen. De faciliteiten die via onze site geboekt kunnen worden zijn stuk voor stuk kindvriendelijk. Uw kinderen zullen uit hun dak gaan als ze tijdens een safari wilde dieren zien. Aan de parelwitte stranden zullen ze zich ook prima vermaken. Kortom, u zult ontdekken dat reizen met kinderen door Kenia een ideale vakantie is.
Reizen met kinderen Kenia vakanties