Visum Kenia

Een geldig paspoort dient bij aankomst in Kenia nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.
Reizigers die naar Kenia reizen hebben een reisvisum nodig. Zorg dat dit ruim voor vertrek is geregeld! Nog niet gedaan? Doe dit snel! Deze (vaak tijdrovende en lastige) klus kan je zelf doen, of uit laten voeren via deze visumdienst link. Dit scheelt je tijd en geld!
Het telefoonnummer van de Nederlandse ambassade in Kenia is +254 (0) 20 4450 129.

Groepsreis – Best of Kenia
15 dagen

Groepsreizen Kenia

Tijdens deze zeer uitgebreide groepssafari door Kenia, laten we u enkele van de mooiste wildparken van het land zien en wordt uw vakantie afgesloten in een prachtig strandhotel aan de zuidkust van Mombasa. De ideale combinatie tussen safari en strand!

Groepsreis Kenia en Tanzania
18 dagen

Groepsrondreizen Kenia

Tijdens deze gamedrive door Oost-Afrika zie je zoveel wilde dieren dat je camera overuren zal gaan draaien. Reizen door Kenia en Tanzania betekent er op uit trekken met een volledig uitgeruste safaritruck en kamperen in de vrije natuur. Zo beleef je Afrika pas echt.

Kenia Tanzania en Oeganda
27 dagen

Groepssafari Kenia

Groepen olifanten, badende nijlpaarden, savannes met leeuwen en oerwouden met berggorila’s. Ontdek variëteit in de natuur, de flora en fauna, de machtige Kilimanjaro en de parelwitte stranden. Dit is de ultieme Afrika safari experience.