Kenia op maat geheel naar eigen wens

Wij nemen de tijd om op basis van jullie wensen een safari op maat reis te laten samenstellen. Eventueel in combinatie met Tanzania. Na jullie verzoek te hebben ontvangen via onderstaand formulier neemt een van onze partners contact op om de wensen door te nemen en te voorzien van advies. Uit deze opties kunnen jullie eventueel een keuze maken of verdere stappen ondernemen in het samenstellen van de meest geschikte safari of rondreis voor jullie persoonlijk. Deze safari op maat service is gratis en vrijblijvend! Je zit dus nergens aan vast als je een safari maatreis wilt laten samenstellen. Vul je wensen in het aanvraagformulier onderaan deze pagina.

Onderdelen Kenia op Maat Safari

✔ De meest geschikte safari n.a.v. je reiswensen
✔ Soort Safari (combinatie strand)
✔ Informatie over bezienswaardigheden
✔ Advies over de beste reistijd
✔ Eventuele vaccinaties
✔ Keuze uit lodges en safaritenten
✔ Het boeken van vluchten
✔ Reis en-ongevallen verzekeringen

Kenia op maat

Kenia op Maat aanvraagformulier

    Kenia op maat samenstelling

    Wij bieden de mogelijk om samen met u uw favoriete rondreis of safari Kenia samen te stellen. Eventueel met Tanzania. Niet iedereen is in dezelfde fysieke staat of moet er rekening gehouden worden met de samenstelling. (kinderen of ouderen bijvoorbeeld). Hier wordt dan rekening mee gehouden. In het informatie/aanvraagformulier kunt u uw wensen kwijt. Samen met specialisten wordt er dan voor u een maatreis gemaakt. Aan een aanvraag/offerte zitten geen kosten verbonden. Dit kunt u vrijblijvend doen.

    Kortom: Een pakket van A tot Z kan worden samengesteld, zodat jullie je nergens meer zorgen over hoeven te maken.

    Wilt u een overzicht van individuele reizen of groepsreizen? Kijk dan bij onze rondreizen of safari’s. Wilt u meer mogelijkheden inzien? Kijk dan eens bij de Safari Specialist Kenia.