groepsreizen kenia

Groepsreizen Kenia opties

Groepreizen Kenia zijn er in diverse mogelijkheden. De regio heeft ongelofelijk veel opties om een fantastisch safari (in combinatie met strand) te beleven. Ontdek de Big five. De lokale Masai bevolking. De schitterende Kilimanjaro en de vele wildparken die Kenia lief heeft. Groepsreizen Kenia zijn er ook in combinatie met Tanzania of Oeganda. Bekijk onze selectie groepsreizen hieronder maar eens.

Groepsreis – Best of Kenia
15 dagen

Groepsreizen Kenia

Tijdens deze zeer uitgebreide groepssafari door Kenia, laten we u enkele van de mooiste wildparken van het land zien en wordt uw vakantie afgesloten in een prachtig strandhotel aan de zuidkust van Mombasa. De ideale combinatie tussen safari en strand!

Groepsreis Kenia en Tanzania
18 dagen

Groepsrondreizen Kenia

Tijdens deze gamedrive door Oost-Afrika zie je zoveel wilde dieren dat je camera overuren zal gaan draaien. Reizen door Kenia en Tanzania betekent er op uit trekken met een volledig uitgeruste safaritruck en kamperen in de vrije natuur. Zo beleef je Afrika pas echt.

Kenia Tanzania en Oeganda
27 dagen

Groepssafari Kenia

Groepen olifanten, badende nijlpaarden, savannes met leeuwen en oerwouden met berggorila’s. Ontdek variëteit in de natuur, de flora en fauna, de machtige Kilimanjaro en de parelwitte stranden. Dit is de ultieme Afrika safari experience.

Groepsreizen Kenia voordelen

Onze aangeboden groepsreizen Kenia zorgen ervoor dat u met gelijkgestemden een onvergetelijke groepsreis beleeft. Het voordeel van een groepsrondreis is dat u met meerdere mensen op reis bent. Op deze manier leert u nieuwe mensen kennen en worden tezamen de hoogtepunten van Kenia beleeft. U voelt zich veiliger en verlegd sneller grenzen die u waarschijnlijk anders nooit ondernomen zou hebben. Oog in oog komt u met wilde dieren te staan. The big five ontdekken in de wildparken, vele vogels spotten bij de prachtige meren en een ontmoeting met de vriendelijke en excentrieke Masai bevolking, lekker luieren op de parelwitte stranden. Alles is mogelijk tijdens een groepsreis Kenia. Uiteraard veilig en onder begeleiding van ervaren gidsen die u alle mooie plekjes van de desbetreffende parken laat zien. Wordt één met de natuur en ontdek samen de schoonheid van het prachtige Kenia.

Verwachting tijdens een groepssafari Kenia

Uw reis begint vaak in Nairobi en wordt vervolgt in een van de vele parken. Bijvoorbeeld in Tsavo Nationaal Park, om vervolgens door te reizen naar Amboseli, hét park voor leeuwen, nijlpaarden en natuurlijk het spectaculaire uitzicht op de Kilimanjaro. Vervolgens reist u verder naar Lake Nakuru met zijn duizenden flamingo’s om daarna twee volle dagen te genieten van de Masai Mara. Tijdens zoveel safaridagen, moet u de ‘Big Five’ dan ook zeker gaan zien.

Dieren en parken in Kenia

Duizenden dieren leven hier op de uitgestrekte savanne: giraffen, olifanten, wildebeesten, zebra’s en leeuwen. Ook de vogelliefhebber zal aan zijn of haar trekken komen! Je bezoekt befaamde wildparken als de Masai Mara, Naivasha, Nakuru, Serengeti, Tsavo en meer.

Kenia in een notendop

Kuddes gnoes, stijlvolle giraffen, groepen olifanten, badende nijlpaarden, wolken roze flamingo’s en uitgestrekte savannes met leeuwen en neushoorns. Dat is Kenia. Ontdek variëteit in de natuur, de flora en fauna en de machtige Kilimanjaro tijdens een groepssafari Kenia waarbij u overnacht in luxe tentenkampen onder de heldere sterrenhemel. Vaak afsluitend met een verblijf aan het strand.

Niet de groepsreis gevonden die je zocht? Kijk ook eens op De Safari Specialist Kenia of De Rondreiskoning Kenia voor een breed aanbod aan groepsreizen Kenia!