Onze aangeboden groepsreizen Kenia zorgen ervoor dat u met gelijkgestemden een onvergetelijke groepsreis beleeft. Het voordeel van een groepsrondreis is dat u met meerdere mensen op reis bent. Op deze manier leert u nieuwe mensen kennen en worden tezamen de hoogtepunten van Kenia beleeft. U voelt zich veiliger en verlegd sneller grenzen die u waarschijnlijk anders nooit ondernomen zou hebben. Oog in oog komt u met wilde dieren te staan. The big five ontdekken in de wildparken, vele vogels spotten bij de prachtige meren en een ontmoeting met de vriendelijke en excentrieke Masai bevolking, lekker luieren op de parelwitte stranden. Alles is mogelijk tijdens een groepsreis Kenia. Uiteraard veilig en onder begeleiding van ervaren gidsen die u alle mooie plekjes van de desbetreffende parken laat zien. Wordt één met de natuur en ontdek samen de schoonheid van het prachtige Kenia. Bekijk onze selectie groepsreizen hieronder maar eens.

Groepsreis – Highlights van Kenia – 10 dagen
Tijdens deze zeer uitgebreide privé safari in Kenia, laten we u enkele van de mooiste wildparken van het land zien. Uw reis begint in Tsavo Nationaal Park, om vervolgens door te reizen naar Amboseli, hét park voor leeuwen, nijlpaarden en natuurlijk het spectaculaire uitzicht op de Kilimanjaro. Vervolgens reist u verder naar Lake Nakuru met zijn duizenden flamingo’s om daarna twee volle dagen te genieten van de Masai Mara. Tijdens zoveel safaridagen, moet u de ‘Big Five’ dan ook zeker gaan zien. Uw vakantie wordt afgesloten in een luxe strandhotel aan de zuidkust van Mombasa, waar u op basis van halfpension verblijft. Uiteraard kunt u uw stranddagen verlengen in het luxe resort.
Lees meer over deze safari Kenia

Groepsreis Kenia en Tanzania – 16 dagen
Tijdens gamedrives door Oost-Afrika zie je zoveel wilde dieren dat je camera overuren zal gaan draaien. Duizenden dieren leven hier op de uitgestrekte savanne: giraffen, olifanten, wildebeesten, zebra’s en leeuwen. En dat zijn slechts een paar van de soorten die je tegenkomt. Ook de vogelliefhebber zal aan zijn of haar trekken komen! Je bezoekt befaamde wildparken als de Masai Mara, Naivasha, Nakuru, Serengeti en natuurlijk de Ngorongoro Krater. Reizen door Kenia en Tanzania betekent er op uit trekken met een volledig uitgeruste safaritruck en kamperen in de vrije natuur. Zo beleef je Afrika pas echt.
Lees meer over deze safari Kenia

Groepsrondreis – Kampeer rondreis Kenia – 21 dagen
Kuddes gnoes, stijlvolle giraffen, groepen olifanten, badende nijlpaarden, wolken roze flamingo’s en uitgestrekte savannes met leeuwen en neushoorns. Dat is Kenia. Ontdek variëteit in de natuur, de flora en fauna en de machtige Kilimanjaro tijdens deze safari Kenia waarbij u overnacht in luxe tentenkampen onder de heldere sterrenhemel.
Meer over deze kampeer groepsreis Kenia