Safari Kenia

Een safari Kenia is één van de mooiste manieren om het land en haar wilde dieren te leren kennen. Midden in de natuur kom je in aanraking met leeuwen, nijlpaarden, neushoorns, giraffen, olifanten en nog veel meer wilde dieren. Je overnacht meestal midden in de parken in tenten of in comfortabele lodges. S’nachts onder de sterrenhemel hoor je geluiden die je nooit eerder hebt gehoord. Toe aan een safari Kenia? Lees dan verder….

Een safari Kenia. Wat kan ik verwachten?

Overdag zie je hoe de meest indrukwekkende dieren verblijven bij een drinkplaats of schuil houden in het hoge gras. Giraffen rennen elegant over de vlaktes. Olifanten kuieren in grote groepen op zoek naar voedsel. Leeuwen luieren in de schaduw onder een boom. Ook zal een ontmoeting met de Masai een indrukwekkende ervaring zijn. Bekijk onze selectie aan Kenia safari’s. Laat je inspireren door de voorbeeldreizen.

Privé Safari Kenia Discover

11 dagen

Tijdens deze zeer uitgebreide privé safari in Kenia, laten we je de mooiste wildparken van Kenia zien. Uw reis begint in Tsavo Nationaal Park, om vervolgens door te reizen naar Amboseli, hét park voor leeuwen, nijlpaarden en natuurlijk het spectaculaire uitzicht op de Kilimanjaro. Vervolgens reist u verder naar Lake Nakuru met zijn duizenden flamingo’s om daarna twee volle dagen te genieten van de Masai Mara. Tijdens zoveel safaridagen, moet u de ‘Big Five’ dan ook zeker gaan zien. Je safari wordt afgesloten in een strandhotel aan de zuidkust van Mombasa.

Groepssafari Best of Kenia

15 dagen

Safari Kenia

Tijdens gamedrives door Oost-Afrika zie je zoveel wilde dieren dat je camera overuren zal gaan draaien. Duizenden dieren leven hier op de uitgestrekte savanne: giraffen, olifanten, wildebeesten, zebra’s en leeuwen. En dat zijn slechts een paar van de soorten die je tegenkomt. Ook de vogelliefhebber zal aan zijn of haar trekken komen! Je bezoekt befaamde wildparken als de Masai Mara, Naivasha, Nakuru. Reizen door Kenia betekent er op uit trekken met een volledig uitgeruste safaritruck en kamperen in de vrije natuur. Zo beleef je Afrika pas echt.

Privé Safari Kenia Tanzania

13 dagen

Safari Kenia

Tijdens deze privésafari Kenia en Tanzania zie beide landen op z’n mooist. In de Masai Mara kom je niet alleen in contact met een groot deel van de Big 5, maar ook de lokale Masai. Ontdek de roze flamingo’s van Lake Nakuru en het wild in het Amboseli National Park. Reis daarna door naar Tanzania. Hier ontdek je de Serengeti en de Ngorongoro Krater en eindigt in het safaririjk van Tarangire National Park. Ontdek het beste van twee prachtige safari landen!

Groep safari Kenia en Tanzania

18 dagen

Kenia Safari

Tijdens deze groepsreis door Kenia, Tanzania die eindigt op het tropische eiland Zanzibar bezoek je de mooiste parken van Kenia én Tanzania: Masai Mara, Nakuru, Amboseli, Tarangire, Serengeti en de krater van Ngorongoro. Ontdek de locals die net zo gevarieerd is als het landschap. We bezoeken een Masai dorp in de Loita Hills. Hier leer alles je over de leefwijze van deze bijzondere stam en trek je samen met de Masai de heuvels in. Sluit af op het zonnige Zanzibar.

Wil je meer weten over mogelijkheden om een safari Kenia te ondernemen? Bekijk dan het individuele safari aanbod en mogelijkheden tot een groepsreis Kenia. Ook kun je inspiratie op doen op deze sites.
Safari Specialist Kenia of Rondreiskoning Kenia