Individuele reizen Kenia

Individuele reizen Kenia
Wilt u Kenia prive ontdekken? Een prive safari incl gids ondernemen met uw partner, vrienden of met uw gezin? De mogelijkheid om individueel door Kenia te reizen zorgt ervoor dat je Kenia op een intieme wijze en in alle vrijheid ontdekt.

Aan de safari en rondreis liefhebbers die niet de behoefte hebben om in een groep te reizen tonen wij diverse mogelijkheden. Zo kunt u uw eigen privésafari Kenia kiezen uit een breed aanbod. Een jeepsafari Kenia, een safari in combinatie met een strandvakantie en met een luxe sadari met al het comfort die je wenst. Kies bijvoorbeeld uit een verblijf in een luxe lodge of een tentenkamp midden in de bush.

De Keniaspecialist toont u diverse individuele safari’s en rondreizen. Bekijk een selectie van de mooiste privésafari’s direct hiernaast. Niet gevonden wat u zoekt? Bekijk dan het individuele reizen aanbod onder de rondreis selecties.

Individuele safari – Highlights van Kenia – 12 dagen
Tijdens deze zeer uitgebreide privé safari in Kenia, laten we u enkele van de mooiste wildparken van het land zien. Uw reis begint in Tsavo Nationaal Park, om vervolgens door te reizen naar Amboseli, hét park voor leeuwen, nijlpaarden en natuurlijk het spectaculaire uitzicht op de Kilimanjaro. Vervolgens reist u verder naar Lake Nakuru met zijn duizenden flamingo’s om daarna twee volle dagen te genieten van de Masai Mara. Tijdens zoveel safaridagen, moet u de ‘Big Five’ dan ook zeker gaan zien. Uw vakantie wordt afgesloten in een luxe strandhotel aan de zuidkust van Mombasa.
Safari Kenia 12 dagen

Tijdens gamedrives door Oost-Afrika zie je zoveel wilde dieren dat je camera overuren zal gaan draaien. Duizenden dieren leven hier op de uitgestrekte savanne: giraffen, olifanten, wildebeesten, zebra’s en leeuwen. En dat zijn slechts een paar van de soorten die je tegenkomt. Ook de vogelliefhebber zal aan zijn of haar trekken komen! Je bezoekt befaamde wildparken als de Masai Mara, Naivasha, Nakuru, Serengeti en natuurlijk de Ngorongoro Krater. Reizen door Kenia en Tanzania betekent er op uit trekken met een volledig uitgeruste safaritruck en kamperen in de vrije natuur. Zo beleef je Afrika pas echt.

Safari op maat Kenia
Kuddes gnoes, stijlvolle giraffen, groepen olifanten, badende nijlpaarden, wolken roze flamingo’s en uitgestrekte savannes met leeuwen en neushoorns. Dat is Kenia. Ontdek variëteit in de natuur, de flora en fauna en de machtige Kilimanjaro tijdens deze safari Kenia waarbij u overnacht in luxe tentenkampen onder de heldere sterrenhemel.

Individuele Kenia safari’s
Safari Kenia 12 dagen