safari strand combinatie kenia

Kenia safari strand combinaties

Wilt u een safari Kenia ondernemen in combinatie met een strandvakantie? Eerst de wonderschone natuur verkennen, verblijven in een lodge of tent midden in the bush, de big five spotten en daarna heerlijk nagenieten op een parelwit strand? Deze combinatie is de ultieme manier om Kenia te ontdekken en is zowel als groepsreis of individuele rondreis te boeken. Deze rondreis strandvakanties Kenia zijn bij de Safari Specialist ruimschoots te vinden. Zowel korte safari strand combinaties (korter dan 12 dagen) als langere reizen worden op deze pagina aangeboden. Bekijk een selectie van de mooiste combinaties direct hieronder of selecteer één van de aanbieders onderaan de pagina voor hun complete aanbod aan safari strandvakanties Kenia.

Safari strand combi- Highlights van Kenia

11 dagen

Kenia Safari strand

Tijdens deze zeer uitgebreide privé safari in Kenia, laten we u enkele van de mooiste wildparken van het land zien. Uw reis begint in Tsavo Nationaal Park, om vervolgens door te reizen naar Amboseli, hét park voor leeuwen, nijlpaarden en natuurlijk het spectaculaire uitzicht op de Kilimanjaro. Vervolgens reist u verder naar Lake Nakuru met zijn duizenden flamingo’s om daarna twee volle dagen te genieten van de Masai Mara. Tijdens zoveel safaridagen, moet u de ‘Big Five’ dan ook zeker gaan zien. Uw vakantie wordt afgesloten in een luxe strandhotel aan de zuidkust van Mombasa, waar u op basis van halfpension verblijft. Uiteraard kunt u uw stranddagen verlengen in het luxe resort.
Lees meer over deze safari strandcombinatie Kenia

Rondreis Kenia Tanzania strand combi

22 dagen

safari strand kenia

Tijdens gamedrives door Oost-Afrika zie je zoveel wilde dieren dat je camera overuren zal gaan draaien. Duizenden dieren leven hier op de uitgestrekte savanne: giraffen, olifanten, wildebeesten, zebra’s en leeuwen. En dat zijn slechts een paar van de soorten die je tegenkomt. Ook de vogelliefhebber zal aan zijn of haar trekken komen! Je bezoekt befaamde wildparken als de Masai Mara, Naivasha, Nakuru, Serengeti en natuurlijk de Ngorongoro Krater. Reizen door Kenia en Tanzania betekent er op uit trekken met een volledig uitgeruste safaritruck en kamperen in de vrije natuur. Zo beleef je Afrika pas echt.

Lees meer over deze safari strandcombi Kenia en Tanzania